Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Muž sa na smrteľnej posteli priznal k hrôzostrašnému činu: Polícia vyriešila ohavný prípad z roku 2000

(Zdroj: X/WOWK13News)

ZÁPADNÁ VIRGÍNIA – Vrah sa na smrteľnej posteli priznal k dvojnásobnej vražde z roku 2000. Odvtedy bola nezvestná štyridsaťjedenročná Susan Carterová a jej desaťročná dcéra Natasha. Polícii sa podarilo nájsť ich telá o takmer dvadsaťštyri rokov neskôr.

V pondelok, 22. apríla, našli muži zákona na dvore Larryho Webba pozostatky, ktoré pravdepodobne patria matke a dcére. Nasledujúci deň polícia usporiadala tlačovú konferenciu, kde uviedla, že Webb, hlavný podozrivý zo smrti a zmiznutia Susan a Natashe, sa priznal na smrteľnej posteli, čo viedlo k objavu pozostatkov. Webb sa priznal začiatkom tohto mesiaca a zomrel 22. apríla len niekoľko hodín predtým, ako vyšetrovatelia našli telá na jeho pozemku, informuje televízna stanica WSAZ.

Úradníci uviedli, že príkaz na domovú prehliadku Webba získali pred 18 mesiacmi. Našli guľku zapustenú v stene spálne Natashy Carterovej. Analýza krvi na guľke potvrdila, že patrila dievčaťu, ktoré malo v čase smrti 10 rokov a v októbri minulého roka odsúdili 82-ročného Webba z vraždy. Zatkli ho začiatkom tohto mesiaca a polícia uviedla, že s ich dôkazmi sa im podarilo získať Webbovo priznanie.

Webb sa priznal k vražde matky a dcéry a uviedol, že zastrelil Susan Carterovú pri hádke o peniaze. Webb vyšetrovateľom povedal, že pre istotu zabil aj 10-ročnú Natashu, ktorá mohla byť potenciálnym svedkom. Vrah sa priznal, že telá zabalil do posteľnej bielizne a ukryl ich vo svojej pivnici, zatiaľ čo im kopal hroby v zalesnenej oblasti v zadnej časti svojho pozemku.

Webb, ktorý bol uväznený v nápravnom komplexe Mount Olive, mal vážne zdravotné problémy. Vo Všeobecnej nemocnici v Montgomery ho 22. apríla vyhlásili za mŕtveho. Polícia uviedla, že objavené telá sa zhodujú s popisom poskytnutým vrahom a neskôr sa potvrdilo, že ide o telá Susan a Natashe Carterových.

Viac o téme: VrahLarry WebbSusan Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu